Inschrijven

De inschrijvingen voor het voorprogramma van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège verlopen via www.atletiek.nu.

Het hoofdprogramma is enkel op uitnodiging.

Volgende proeven staan geprogrammeerd in het voorprogramma.

Voorprogramma

  • 100m, M+V (AC)
  • 400m, M+V (AC)
  • 1500, M+V (AC)


Paralympische proeven:

  • 100m wheelers men
  • Long jump men WPA TC


Om je in te schrijven dien je het inschrijvingsformulier te vervolledigen en dit ten laatste op woensdag 12 juni 11u59 (= ‘s middags).

Het is niet omdat de inschrijving ons tijdig werd toegestuurd, dat de inschrijving ook aanvaard is!

Alle aanvaarde deelnemers zullen op woensdag 12 juni een persoonlijke bevestigingse-mail krijgen.

Na bevestiging van deelname, vragen we je ook om de inschrijvingsfee over te maken via een Atletiek.nu betaling. Slechts na betaling is je inschrijving compleet.

Zonder de bevestigingsemail zal je op 19 juni niet mogen deelnemen! Let er dus op dat het opgegeven e-mailadres zeker correct is!

  De lijst met aanvaarde atleten kan worden geraadpleegd op Atletiek.nu (https://www.atletiek.nu/wedstrijd/atleten/40845/)

Daarnaast zal op donderdag 13 juni ook de namenlijst met deelnemers die aanvaard werden, gepubliceerd worden op de website zodat je kan nakijken of je op de lijst staat, mocht je om een technische reden de bevestigingsmail niet ontvangen hebben.

De “Meeting de Liège” is een internationale meeting. Er wordt dus gelopen met borstnummers van de organisatie. Voorinschrijvingingen zijn absoluut noodzakelijk omdat het startnummer van iedere atleet, omwille van de automatische uitslagenverwerking, vooraf moet kunnen ingegeven worden. Indien u niet bent vooringeschreven, zal u ook niet kunnen deelnemen de dag zelf.