Nafi Thiam combineert horden en hoogspringen in Luik

ATHLETICS MEETING LIEGE PROVINCE
Nafi Thiam zal op woensdag 29 juni tijdens de 20ste editie van de Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège aan twee events deelnemen. De toeschouwers in de Province Naimette Arena kunnen de dubbele olympische kampioene op de zevenkamp toejuichen op de 100 meter horden en in het hoogspringen.

De Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège mag Nafi Thiam op 29 juni voor de zevende keer verwelkomen. Het is de eerste keer dat de drievoudige Belgische Sportvrouw van het Jaar twee events zal combineren in Luik.

Vier keer kwam Thiam in actie in het verspringen, twee keer op de 100 meter horden. Dit jaar zal de regerende olympische kampioene op de zevenkamp het hordelopen combineren met het hoogspringen. Het hoogspringen is Thiams sterkste nummer op de zevenkamp met een persoonlijk record van 2m02. Op de 100 meter horden bedraagt haar PR 13.34.

Thiam bereidt zich op de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège voor op het WK, dat van 15 tot 24 juli in het Amerikaanse Eugene plaatsvindt. Dankzij de gloednieuwe piste van de Province Naimette Arena en de warme steun van het thuispubliek zal Thiam zich op 29 juni uitstekend kunnen testen in Luik.

Tickets zijn tot en met dinsdag 28 juni gratis te downloaden via de website of zijn op woensdag 29 juni vanaf 17u te koop aan 10 euro per stuk aan de hoofdingang van de Province Naimette Arena.

Deel dit bericht