Volg de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège op de voet!

ml3006b
Op tv, via social media en via deze website kan je woensdagavond de 19de editie van de Meeting International d'Athlétisme de la Province de Liège op de voet volgen.

Omdat de coronapandemie nog niet volledig achter ons ligt, kunnen er voor deze editie geen toegangstickets om de meeting bij te wonen in het Stade de Naimette-Xhovémont gedownload worden. Enkel de jongeren die meedoen in het voorprogramma kunnen in het stadion de meeting volgen, samen met één begeleidende ouder.

Iedereen kan de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège wel live en integraal volgen via de RTBF (op het kanaal van Tipik van 19u30 tot 21u30) en in de regio rond Luik ook via de regionale Luikse zender RTC Liège. Donderdag om 13u30 kan je via Sporza op Eén een samenvatting van de meeting bekijken.

Woensdagavond word je via de socialmediakanalen van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège aan de hand van uitslagen, foto’s en video’s ook op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in het stadion. En op de website vind je een link naar een pagina met liveresultaten.

Deel dit bericht