Charity partner

Zagré, Thiam en Kevin Borlée pakken zege in Luik

De 20ste editie van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège vond woensdagavond plaats in een zomerse hitte. De toeschouwers in de Provincie Naimette Arena zagen zeges van onder andere Anne Zagré, Nafi Thiam en Kevin Borlée.

Broers Borlée lopen 400 meter in Luik

Kevin, Jonathan en Dylan Borlée maken woensdag hun opwachting op de 20ste editie van de Meeting International d?Athlétisme de la Province de Liège. De drie broers zullen in de Province Naimette Arena de 400 meter lopen.

Nafi Thiam: ‘Dit is de perfecte meeting op het perfecte moment’

In Luik is de Province Naimette Arena woensdag officieel ingehuldigd. In dit vernieuwde atletiekstadion vindt op woensdag 29 juni de 20ste editie van de Meeting International d?Athlétisme de la Province de Liège plaats. Olympisch kampioene op de zevenkamp Nafi Thiam zal er deelnemen aan de 100 meter horden en aan het hoogspringen. Ook Anne Zagré, Rani Rosius, Eliott Crestan en Thomas Carmoy tekenen present in Luik, net als paralympiër Roger Habsch.

Nafi Thiam combineert horden en hoogspringen in Luik

Nafi Thiam zal op woensdag 29 juni tijdens de 20ste editie van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège aan twee events deelnemen. De toeschouwers in de Province Naimette Arena kunnen de dubbele olympische kampioene op de zevenkamp toejuichen op de 100 meter horden en in het hoogspringen.

Elise Vanderelst: ‘Hoop halve finale te halen in Tokio’

Voor Nafi Thiam en Elise Vanderelst was de 19de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège een belangrijke test met het oog op de Olympische Spelen van Tokio. Thiam maakte van de gelegenheid gebruik op de 100m horden om haar laatste voorbereidingswedstrijd af te werken, alvorens ze afzakt naar Tokio om haar olympische titel op de zevenkamp te verdedigen. Vanderelst scherpte haar snelheid aan tijdens de 800m en hoopt in Tokio de halve finales te bereiken op de 1500m.